Prijavi se za brži pregled ponuda Klikni ovdje ukoliko nemaš račun.

DAILY- MJEŠAVINA 55 HRANJIVIH SASTOJAKA Fizičko lice

prije 3 sedmicu LJEPOTA I ZDRAVLJE Sarajevo   244 pregleda

44.92 KM

  • daily-mjesavina-55-hranjivih-sastojaka-big-0

0.0 zvjezdica

Lokacija: Sarajevo
Cijena: 44.92 KM

Forever Daily™ Vitamini i minerali sa AOS Complex-om

♥ Ova formula predstavlja revolucionarni sistem unosa hranljivih materija i kreirana je u kombinaciji sa Forever Living originalnim aloja oligosaharidnim (AOS) kompleksom (Aloa Vera gel,kvercetin,rutin,likopen,lutein,koenzim Q10,resveratrol…) .

♥ Originalna mješavina voća i povrća ( jagoda, jabuka,brusnica,acerola,akai,aronija,borovnica,šipak,mangosten,kelj,brokoli,spanać…) kako bi Vaše tjelo primilo najvažnije i druge mikro i makro osnovne hranljive sastojke potrebne za savršeno zdravlje.

♥ Forever Forever Daily™ sa AOS pruža savršeno izbalansiranu mješavinu 55 hranljivih materija, uključujući najznačajnije vitamine i minerale, omogućujući efikasniju apsorpciju. Minerali iz ovog proizvoda ciljno pospješuju rad određenih sistema organa. Pored toga, Forever Daily™ program za ishranu pruža optimalne količine važnih prirodnih biljnih hranljivih sastojaka, bioflavonoida, najnovijih antioksidanasa sa molekularnom tehnologijom i originalnih mješavina voća i povrća, kako bi Vaše tjelo primilo najvažnije i druge mikro i makro osnovne hranljive sastojke potrebne za savršeno zdravlje. Ova jedinstvena formula je kreirana da njeguje i brani naše tjelo popunjavanjem nedostataka u svakodnevnoj ishrani i pruža zadovoljavajuće zdravlje i vitalnost.

https://aloavita.company.site/FOREVER-DAILY-Supermix-od-55-hranjivih-sastojaka-p259802793

Dodatne informacije

Da li vršite dostavu? Da
Gdje dostavljate? DOSTAVA U CIJELOJ BIH

 
Napomena: Morate biti prijavljeni ako želite ostaviti recenziju.