Prijavi se za brži pregled ponuda Klikni ovdje ukoliko nemaš račun.

DOMAĆI KOLAČI Fizičko lice

prije 1 sedmice DOMAĆA KUHINJA Trebinje   837 pregleda

-- KM

  • domaci-kolaci-big-0
  • domaci-kolaci-big-1
  • domaci-kolaci-big-2

0.0 zvjezdica

Lokacija: Trebinje
Cijena: -- KM Po dogovoru

Kolači su kruna svake svečanosti i proslave. Savremeni način života ostavlja nam malo vremena za sitne životne radosti i sve više utiče na to da zaboravljamo često neslućene kvalitete našeg kulinarskog naslijeđa. Pripremanje kolača je zahtjevan posao, ali mi ga radimo sa radošću i sa puno ljubavi prema ovim slatkim zalogajima. Stalno smo u potrazi za novim vrstama ukusnih kolača kako bi iznenadili naše vjerne kupce a i goste. Kontinuirano ulažemo u novu opremu, materijal i kvalitetne namirnice za izradu kolača. Naš cilj je da naši kupci svoje goste i svoje najmilije počaste zalogajima u koje je utkan naš trud, znanje i ljubav prema ovom poslu.

Naši kolači svojim izgledom i bogatim ukusom uveliko podsjećaju na toplinu domaće kuhinje, na kolače koje su spremale naše bake, majke... Kolače pripremamo od najkvalitetnijih sastojaka, bez vještačkih zaslađivača, konzervansa i dr. zamjena. Raznovrsni sastojci i bogatstvo ukusa su odlika naših kolača. Za izradu kolača koristimo kvalitetne mliječne čokolade, maslac, kikiriki, bademe, kvalitetne pavlake, svježa jaja, suvo grožđe, maline, kupine, južno voće kao i sastojke koji su iz naše proizvodnje: suve smokve, orasi, lješnici, višnje, jagode.

Neka svaka Vaša proslava, slava, rođendan, svadba ili praznika bude uljepšana našim slatkim proizvodima, na jedan originalan, nama svojstven, slatki način.

Dodatne informacije

Da li vršite dostavu? Da
Gdje dostavljate? Dostavu vršimo brzom poštom na teritoriji BiH. Na području Trebinja i Bileće dostavljamo u dogovoru sa kupcem.

 
Napomena: Morate biti prijavljeni ako želite ostaviti recenziju.