Prijavi se za brži pregled ponuda Klikni ovdje ukoliko nemaš račun.

Dr Gabriels Berberin sa cejlonskim cimetom Fizičko lice

prije 1 mjesec LJEPOTA I ZDRAVLJE Travnik   53 pregleda

30 KM

 • dr-gabriels-berberin-sa-cejlonskim-cimetom-big-0

0.0 zvjezdica

Lokacija: Travnik
Cijena: 30 KM

Dr Gabriels Berberin sa cejlonskim cimetom za još brže rezultate pomaže u podržavanju imunološke funkcije i održavanja nivoa šećera u krvi.
Sigurna kupovina, 100% prirodno
CIJENA DOSTAVE SAMO 7KM U ROKU 24/48h

Naručite 2 ili više proizvoda u jednoj narudžbi i dobijete BESPLATNO preparat za kožna stanja u vrijednosti od 14,00KM

Dr Gabriels Berberin sa cejlonskim cimetom – Držite Svoj Šećer Pod Kontrolom Sa Berberinom!

Berberin je prirodni ekstrakt (berberin hidroklorid) iz biljke Berberis Aristata koji se već preko 2000 godina uspješno koristi u tradicionalnoj kineskoj medicini kao rješenje kod povišenog nivoa šećera u krvi. Berberin djeluje tako što poboljšava funkcije stanica gušterače, čime utiče na njihovo stvaranje i lučenje inzulina (djeluje aktiviranjem enzima AMPK-a, modulirajući sekreciju hormona inzulina i djelujući na beta stanice Langerhansovih otočića gušterače).

Jako bitne funkcije berberina su da povećava osjetljivost inzulina na šećer, pomaže kod razgradnje šećera unutar stanica, smanjuje proizvodnju šećera u jetri i usporava razgradnju ugljikohidrata u crijevima.

Šta je Berberin?

Berberin je prirodni ekstrat dobijen iz biljke Berberis Aristata koja se preko 2 000 godina uspješno koristi u tradicionalnoj kineskoj medicini kao rješenje kod povišenog nivoa šećera u krvi.

Njegove bitne funkcije su da povećava osjetljivost inzulina na šećer, pomaže kod razgradnje šećera unutar ćelija, smanjuje proizvodnju šećera u jetri, usporava razgradnju ugljikohidrata u crijevima.

Specijalna formula: za još brže rezultate pojačan je sa cejlonskim cimetom koji sadrži antioksidativna svojstva koja pomažu u podržavanju imunološke funkcije i održavanja nivoa šećera u krvi.

Naše kapsule sadrže berberin hidroklorid oblik koji je široko proučavan i koji tijelo može lakše apsorbirati.

Šta možete očekivati unutar 4 sedmice redovne upotrebe Berberina:

  • Prirodna regulacija šećera u krvi i održavanje nivoa šećera u granicama normale
  • Poboljšanje funkcije gušterače
  • Smanjenje oksidativnog stresa
  • Poboljšanje imunološke funkcije
  • Kontrolu i održavanje normalne tjelesne mase

Način upotrebe:

2 do 3 kapsule dnevno

Sastav:

berberin hidroklorid, ekstrakt berberina, cejlonski cimet

SPECIJALNO FORMULIRANA Kombinacija Berberina i cejlonskog cimeta dolazi u formi vegetarijanskih kapsula (350mg Berberina po kapsuli) u praktičnom pakovanju od 60 komada po PROMO cijeni od 29,00KM Naše kapsule sadrže berberin hidroklorid, oblik koji je široko proučavan i koji tijelo može lakše apsorbirati.

Bez GMO, bez gluten, bez umjetnih sastojaka, bez soje.

Čuvati na sobnoj temperaturi

Upozorenja:

Ne uzimati ako ste trudnica ili dojilja. Ako uzimate lijekove za snižavanje šećera u krvi, ili bolujete od bilo koje bolesti, konzultirajte se sa svojim doktorom prije uzimanja. Ne uzimati ako bolujete od auto-imunih bolesti niti ako uzimate imunosupresivne terapije. Držite van dohvata djece.

100% GARANCIJA POVRATA NOVCA NA SVE PRODUKTE

Svi naši proizvodi su pod 100% – tnom garancijom. Toliko smo sigurni u svaki od naših proizvoda da znamo da ćete biti oduševljeni ako upotrijebite cijelo pakovanje. Garancija vrijedi čak u slučaju da niste zadovoljni proizvodom iako ste iskoristili pakovanje. Jednostavno nazovite za potpuni povrat novca.

Dodatne informacije

Da li vršite dostavu? Da
Gdje dostavljate? BiH

Oznake:

berberin

 
Napomena: Morate biti prijavljeni ako želite ostaviti recenziju.