Prijavi se za brži pregled ponuda Klikni ovdje ukoliko nemaš račun.

Dr Gabriels Deblokator Sinusa Fizičko lice

prije 1 sedmice LJEPOTA I ZDRAVLJE Travnik   568 pregleda

16.20 KM

  • dr-gabriels-deblokator-sinusa-big-0

0.0 zvjezdica

Lokacija: Travnik
Cijena: 16.20 KM

Dr Gabriels Deblokator Sinusa

Dr Gabriels Deblokator Sinusa je odličan prirodni lijek za sinuse. Ovaj preparat u kratkom vremenu pravi odlične rezultate, čak i kod osoba koje imaju dugogodišnji problem sa sinusima. Riješite se tegoba sa sinusima za samo par dana. Brzo i uspješno prirodno liječenje sinusa.

Da li pričate kao lik iz crtanih filmova ili imate sljedeće simptome:
• Bol i pritisak u licu, koji se pogoršavaju ako se nagnete prema naprijed
• Glavobolju ili bol iza očiju, čela ili obraza
• Začepljen nos, sa čestim curenjem niz grlo
• Smanjen osjećaj mirisa
• Natečene oči, posebno ujutro
• Upaljeno grlo i kašalj
• Loš Zadah
• Visoku temperaturu vezanu za upalu sinusa

Ako Vas išta od ovog opisuje, nastavite čitati…

Imate problem sa sinusima? Ne znate kako liječiti sinuse? Pitate se postoji li prirodni lijek za sinuse? Upala sinusa, sinusitis, simptomi, liječenje sinusa, operacija, kapi, glavobolja, inhalacija, vrtoglavica, začepljeni sinusi, bolni sinusi, antibiotici, čajevi, tablete, masti, obloge za sinuse, čišćenje sinusa …. želite li jednostavno rješenje??

Šta mogu očekivati upotrebom Dr Gabriels Deblokator Sinusa?

Možete očekivati snažno olakšanje u samo nekoliko dana ako:
• Gubite osjećaj mirisa
• Vam je nos začepljen
• Vam nos stalno curi ili daje žut ili zelen iscjedak
• Osjećate bol i osjetljivost u području upaljenog sinusa
• Imate visoku temperaturu radi upale sinusa

Ovdje se završava Vaša potraga za rješenjem!

Šta su sinusi?

Sinusi su šupljine u kostima lica ispunjene zrakom i otvorene prema nosnoj šupljini. Obloženi su istom membranom kao i nos. Upravo lučenje koje se tu dešava čini gornje dišne puteve vlažnim i zaustavlja ulazak prljavštine i bakterija u organizam.

Na području lica se nalaze četiri para sinusa. Zbog njihove blizine sa osjetilnim organima i mozgom, u slučaju pojave upale, može doći do komplikacija koje ponekad mogu dovesti čak i do pojave meningitisa!

Zatražite hitnu medicinsku pomoć ako su Vam se razvili bilo koji od sljedećih simptoma koji ukazuju možda na meningitis: – jaka glavobolja sa ukočenim vratom – zbunjenost i pospanost – osjetljivost prema svijetlu – problemi sa koordinacijom pokreta – povraćanje i proljev.

Koji su simptomi začepljenih ili upaljenih sinusa?

Simptomi mogu biti: glavobolja, osjećaj pritiska u ušima, začepljen nos, hrkanje, loš zadah, zubobolja, kašalj, „govor kroz nos“ i zamor. Kod djece simptomi mogu biti razdražljivost, nelagoda u ušima, disanje na usta, problem sa hranjenjem.

Šta se može desiti ako odmah ne tretiram svoje začepljene sinuse?
Ako sinusi ostanu začepljeni duži vremenski period, možete dobiti sekundarnu upalu, poznatiju kao hronični sinusitis. Obično počinje kao normalna virusna prehlada, ali ova sekundarna upala sinusa je uzrokovana bakterijama, koje se normalno nalaze u dišnom traktu zdravih osoba. Zbog suženosti uskih izlaznih tačaka iz sinusa i nemogućnosti izlaza, bakterije se duže zadržavaju i množe i time uzrokuju sinusnu infekciju. Ako se ovo stanje ne tretira, može doći do dodatnih komplikacija sa nosom, očima i srednjim uhom, a posljedice traju mjesecima, a nekada čak i godinama.

Uzroci nastanka sinusitisa

Sinusitis je često uzorkovan infekcijom membrane sluznice od strane virusa, bakterije ili gljivica, a sve počinje sa običnom prehladom. U toku prehlade, membrana sluznice otekne i time počinje blokirati otvore sinusa.

Isto tako, pojedini iritanti ili alergije mogu biti uzrok upale u nosu i sinusima, opet uzrokujući sinusitis.

Neki od iritanata mogu biti:
• alergenti iz zraka, kao polen
• tvari koje zagađuju zrak ili dim
• sprejevi koji sadrže hemikalije (npr deterdženti)

Bakterijski sinusitis se često razvije iza napada alergije ili prehlade, jer dolazi do pojačanog lučenja sekreta iz sluznice, time dolazi do nagomilavanja tekućine u sinusima, što je vrlo pogodno tlo za razvoj bakterija.

Ako je bakterija uzrok problema, onda će antibiotici rješiti stvar vrlo brzo, ali ako su uzrok problema virusi ili gljivice, antibiotici NEĆE djelovati i to može biti razlog zašto se ne možete riješiti ovog problema.

Kako nam Dr Gabriels Deblokator Sinusa može pomoći?

Dr Gabriels Deblokator Sinusa sadrži 12 snažnih aktivnih sastojaka, koji rade na tome da ubiju bakterije, viruse i gljivice na prvi kontakt, unutar samo par sekundi. Sadrži i DMSO, koji osigurava da svaki aktivni sastojak bude odmah apsorbiran i time se smanjuje upala sinusa ondje gdje i nastaje.

Na tržištu ne postoji ni jedan sličan prirodan proizvod za prirodno liječenje sinusa, koji će Vam ovako brzo i efikasno očistiti sinuse. To je i razumljivo, jer Deblokator Sinusa je originalna formulacija jednog od najvećih eksperata iz područja herbalnog bilja, koji je koristio samo najjače ali opet potpuno sigurne sastojke. Toliko je siguran da ga i djeca mogu koristiti.

Dodatne informacije

Da li vršite dostavu? Da
Gdje dostavljate? BiH

 
Napomena: Morate biti prijavljeni ako želite ostaviti recenziju.