Prijavi se za brži pregled ponuda Klikni ovdje ukoliko nemaš račun.

Šampon protiv opadanja i za stimulaciju rasta kose Pravno lice

prije 3 sedmicu Kozmetika Sarajevo   25 pregleda

15 KM

  • sampon-protiv-opadanja-i-za-stimulaciju-rasta-kose-big-0
  • sampon-protiv-opadanja-i-za-stimulaciju-rasta-kose-big-1
  • sampon-protiv-opadanja-i-za-stimulaciju-rasta-kose-big-2

0.0 zvjezdica

Lokacija: Sarajevo
Cijena: 15 KM

Čisti kosu na bazi blagih surfaktanata i biljke lat. Quillaja saponari (Sapunika) koja ima pjenasta svojstva, a zahvaljujući ekstraktima biljaka: gikgo biloba, kopriva, kadulja, piskavica, čićak, ruzmarin i aloe vera, stimuliše i hrani tjeme i folikule te tako sprječava opadanje i potiče rast kose.

NE sadrži štetne sulfate (Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate) koji se najčešće koriste u šamponima, a iritiraju tjeme, narušavaju prirodni pH, izazivaju alergijske reakcije, oduzimaju sjaj kosi, začepljuju pore tjemena.
NE sadrži vještačke konzervanse, boje, iritanse -parfeme, alkohol; silikone, ulja (jer se talože na tjemenu i djeluju komedogeno).
Jako je blag pa ga preporučujemo i osobama sa osjetljivim tjemenom, a mogu ga koristiti i djeca. PH šampona je 5.0 tako da neće narušiti prirodni balans tjemena čiji je pH izmedju 4.5 i 5.5, kosa će biti duže vremena čista, a kutikule dlake će se zatvoriti što će očuvati nivo hidriranosti i proteina u dlaci pa ce ona biti zdrava i sjajna.
Boja našeg šampona ukazuje na visoku koncentraciju biljnih ekstrakata koje pravimo sami posebnom metodom kako ne bi bili u alkoholu koji isušuje i iritira tjeme i kosu, niti u ulju jer ulje masti, taloži se na tjemenu i otežava kosu.

Dodatne informacije

Da li vršite dostavu? Da
Gdje dostavljate? BiH

 
Napomena: Morate biti prijavljeni ako želite ostaviti recenziju.