Prijavi se za brži pregled ponuda Klikni ovdje ukoliko nemaš račun.

Sirup od zovinih bobica Pravno lice

prije 4 sedmicu BEZALKOHOLNI PROIZVODI Vitez   39 pregleda

7 KM

  • sirup-od-zovinih-bobica-big-0

0.0 zvjezdica

Lokacija: Vitez
Cijena: 7 KM

Sirup od bobica zove♥️

️Bobice zove( bazge) sadrže antioksidanse, vitamine C i E, flavonoide, terpene i druge ljekovite tvari koje djeluju antivirusno, antibakterijski i diuretski.

️Sirup od bobica bazge pomaže kod prehlade, gripe, zatvora, slabosti, pa i kada ste pod stresom ,dakle jača Vaš imunitet.

️Osim što je odličan osvježavajući napitak za svakodnevnu uporabu sa dozom vitamina i željeza, sirup od ploda zove( bazge) se također koristi kao pomoć kod virusnih infekcija popraćenih visokom temperaturom – kod gripe i prehlade, a pokazuju i lagano diuretsko djelovanje.

️Istraživanja su pokazala snažnu antioksidativnu aktivnost, te antivirusno, imuno-stimulacijsko, imuno-protektivno i protuupalno djelovanje.

️Klinička istraživanja provedena na pacijentima s gripom pokazala su brži oporavak pacijenata koji su uzimali sirup od ploda zove(bazge) od onih pacijenata koji su bili u kontrolnoj skupini te sugeriraju uzimanje standardiziranih tekućih ekstrakata dobivenih iz bazge tri do pet puta dnevno – s time da se s uzimanjem započne već kod prvih znakova bolesti.

️Djeca je također mogu koristiti, a zbog odličnog okusa rado je i prihvaćaju kao svakodnevni sok.

Dodatne informacije

Da li vršite dostavu? Da
Gdje dostavljate? BiH

 
Napomena: Morate biti prijavljeni ako želite ostaviti recenziju.