Česta pitanja


Često postavljana pitanja

Kako da postavim ponudu?

Vrlo jednostavno, nakon uspješne registracije i verifikacije i prijave na Vaš nalog, samo kliknite na dugme "Dodaj ponudu". Nakon toga, odaberite paket koji Vama odgovara, unesite tražene podatke i na kraju, klikom na dugme "Pošalji" Vaš oglas će biti objavljen na Portalu.

Koja je cijena objave ponuda na Portalu Zeleni Bazar?

U saradnji s nekoliko vodećih BiH kompanija imamo opciju za sve naše korisnike besplatne objave ponude. Osim ove opcije, nudimo i premium, plaćene opcije, zavisno od potreba i aktivnosti naših korisnika.

Da li ću, nakon postavljanja ponude, dobijate neželjene e-mailove?

Apsolutno ne, jer Vaša e-mail adresa nije vidljiva na Portalu, već kupci s Vama stupaju u kontakt putem internog sistema poruka.

Koliko dugo će moja ponuda biti vidljiva na Portalu Zeleni Bazar?

Zavisno od paketa, Vaša ponuda će prije arhiviranja na Portalu biti vidljiva 15, odnosno 30 dana. Kao korisnik ćete prije arhiviranja dobiti e-amil poruku od strane Portala da se približava rok isteka Vašeg oglasa. Nakon toga imate opciju da oglas aktivirate za sljedeći mjesec, ako posjetite Korisnički panel. Ako ne učinite ovo u roku naznačenom u e-mail poruci, Vaša ponuda će trajno biti izbrisana s Portala Zeleni Bazar.

Na koji način se mogu registrovati ili prijaviti na Portal Zeleni Bazar?

Registracija na Portal Zeleni Bazar je moguća putem e-mail adrese i broja mobilnog telefona. Imajte na umu da i e-mail adresa i broj mobilnog telefona moraju biti postojeći i validni, jer ćemo na Vaš e-mail ili broj mobilnog telefona poslati link za verifikaciju naloga.